dannysaucedoswe.blogg.se

Allt som händer kring Danny Saucedo!

Dannys krogshow i Göteborg premiär i September

Publicerad 2021-08-26 01:29:45 i Allmänt,

Vi är så glada att välkomna Danny Saucedo till oss i höst! Han bjuder på en musikalisk resa, nytt material varvas med hans sköna hits. Och som den scenkonstnär han är håller han inte igen trots det mindre formatet, det blir en blandning av storslaget och minimalistiskt.
Välkommen till bords med en av Sveriges främsta artister och underhållare!

 

Vi har en vädjan till er gäster: Innan ni köper biljetter, prata ihop er och boka tillsammans. Rådande restriktioner gör att vi i efterhand inte får sätta ihop sällskap. Ni kommer att placeras utifrån er bokning och självklart de riktlinjer som gäller.

OBS! Om myndigheterna fortsätter med restriktioner till följd av Covid -19 och vi inte har möjlighet att genomföra showerna, återbetalas biljetterna exklusive bokningsavgift och ombokningsskydd.

 

OM FÖRESTÄLLNINGEN

Dinner Club Experience är en musikalisk resa, där nytt material varvas med hans hits. Och som den scenkonstnär han är håller han inte igen trots det mindre formatet. Det blir en mix av storslaget och minimalistiskt. Här kommer du nära och tillsammans med en fantastisk matupplevelse får du uppleva en av landets absolut största underhållare.

ENSAMBLE:
Danny Saucedo – Sång
Jonas Pomo – Keyboard
Sebastian Ågren – Trummor
Mattias Andréasson – Bas
Wojtek Goral – Blås
Nils Janson – Blås

OM DANNY SAUCEDO

Han är en av Sveriges mest väletablerade pop-artist med flertalet hit-låtar, Grammis-vinster och utsålda krogshower. Under 2020 sålde han ut Globen men tvingades ställa in på grund av den pågående pandemin har han istället varit aktuell med ny musik och medverkan i Melodifestivalen (där han tog sig till final). 

 

SPELDATUM
DATUM
MIDDAG + SHOW
ENDAST SHOW
  • FRE 3 SEP
    Platser finns
    Slutsålt
  • LÖR 4 SEP
    Slutsålt
    Slutsålt
  • FRE 10 SEP
    Platser finns
    Slutsålt
  • LÖR 11 SEP
    Platser finns
    Slutsålt
  • FRE 17 SEP
    Platser finns
    Slutsålt
  • LÖR 18 SEP
    Slutsålt
    Slutsålt
     
    Gå in och boka era biljetter nu, det är nästan slutsålt alla datum
    https://kajskjul8.se/show/danny-saucedo-dinner-club-experience/?gclid=CjwKCAjw1JeJBhB9EiwAV612y2dNMKFbYCGKWAxUzcQ4TnrxyVDSCrZEbr-bQZjp9aB1089_Q5WB3hoCy8EQAvD_BwE
     
     

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela